COLABORĂRI

 


Dania este mentor la
Techcelerator

Dania este mentor la
Spherik Accelerator

Dania este lector la
Fundația Calea Victoriei

 

Colaboratorii noștri sunt profesioniști cu care am lucrat ani de zile, sunt serioși, au experiență vastă și foarte important, împărtășesc aceeași viziune, misiune și valori cu Manager Pro. Ei acoperă arii de expertiză complementare cu ariile de expertiză principale ale Manager Pro.

 

bogdan-constantinescu

Bogdan Constantinescu
Business Gamification Advisor

Cei peste 20 de ani petrecuți în industria IT, atât în România cât și la nivel regional, i-au oferit lui Bogdan șansa de a acumula cunoștințe într-un spectru foarte larg de activitate, de la dezvoltare de aplicații și implementare de proiecte, până la vânzări de soluții complexe și management executiv al corporațiilor IBM și Siemens.

Din 2013, Bogdan s-a întors la prima dragoste, dezvoltarea de aplicații cu focus pe industria de divertisment online. Experiența acumulată în acest domeniu, combinată cu colaborarile cu unele dintre cele mai mari companii de dezvoltare de jocuri, îi permit lui Bogdan să combine strategiile si mecanicile motivationale din industria de divertisment online cu cerințele complexe ale management-ului modern de afaceri.

În prezent, Bogdan și-a extins activitatea prin oferirea de consultanță în noul domeniu de “business gamification” – aplicarea mecanicilor și strategiilor motivaționale din jocuri în mediul de afaceri, ajutând la o creștere a loialității și activității clienților, respectiv a cifrelor de afaceri.

 

Laura Balaci

Laura Balaci
Leadership & Executive Coach

Laura aduce în activitatea sa de profesionist în coaching peste 20 ani de experiență în diverse roluri de conducere în mediul corporatist cu specializări în marketing, vânzări indirecte, inside sales și training.

În 2015 a descoperit coaching-ul profesionist căutând să-i sprijine pe cei care vor să fie tot mai buni în ceea ce fac și au îndreazneala să țintească tot mai sus. De atunci continuă să se perfecționeze și evoluează ca și cei cu care lucrează.

Laura este Associate Certified Coach (ACC) cu International Coach Federation (ICF), Specialist în activitatea de coaching ANC, NLP Coach, Associate Coach ICI, Certified Leadership & Executive Coach cu Center for Executive Coaching US. Este membru activ ICF global și ICF România.

Ariile sale de specializare vizează provocări în leadership și tranziții: motivare și implicare pentru obținerea unor rezultate superioare, măsurabile și sustenabile, creșterea productivității, gestionarea timpului și a stresului, managementul schimbării, tranziția la o nouă poziție/ industrie/carieră.  

 

roxana-andras

Roxana Andraș
Legal Advisor

Roxana Andras este avocat de business și membru al Baroului din București din anul 2002. Roxana a absolvit cursurile Facultății de Drept din București, precum și cursurile Universității Paris I Pantheon Sorbona. Roxana a finalizat cursurile post universitare și masterul la King’s College, Londra in materia dreptului concurenței. Roxana a acordat asistență juridică în cadrul departamentului juridic al Ernst & Young România (2003 – 2005) și a consiliat Telekom Communications S.A (parte a grupului Deutsche Telekom) în perioada 2005 – 2014. Începând cu anul 2015, Roxana acordă consultanță de afaceri sub brandul propriului cabinet de avocatură “Cabinet de Avocat Roxana Andras” servind clienți cu nevoi în diferite arii ale avocaturii de afaceri.

Roxana este specializată în drept societar și comercial, cu accent pe următoarele arii: IT&C, achiziții publice și fonduri europene, dreptul concurenței, protecția consumatorilor și copyright
Revizuire și negociere contracte comerciale.

Roxana consideră că principala calitate care o poziționează ca avocat de business constă în capacitatea de a înțelege business-ul clienților pe care îi consiliază și nevoile acestora și de a-I ajuta să își realizeze scopurile comerciale în mod eficient și avantajos. Astfel, Roxana consideră că, pe lângă capacitatea de a considera o situație strict din perspectivă juridică, a dezvoltat o gândire de afaceri, lucrând zilnic cu oameni de afaceri și pentru oameni de afaceri. În plus, Roxana și-a dezvoltat abilitatea de livra mesajele într-un mod care să fie ușor de înțeles de către client, depărtându-se de pura teorie juridică.