DESPRE MANAGER PRO

 

Sunt Dania Șelaru și am fondat Manager Pro la sfârșitul anului 2015 cu scopul de a ajuta firmele din România să exploateze revoluția digitală pentru a deveni mai competitive pe plan internațional.

La început nu mi-a fost clar cum să fac asta, am avut suișuri și coborâșuri, am renunțat, dar m-am și întors, mi-am pus multe întrebări, iar unele au primit răspuns cu mare întârziere.

În 2018, totul a devenit clar, cu experiența, dar și cu puterea mea de muncă, pot contribui activ la succesul firmelor de tehnologie din România, le pot ajuta să articuleze o strategie de creștere, să vândă mai mult și mai profitabil, să atragă și să rețină cei mai buni angajați.

Dacă vă întrebați ce mă califică să-mi asum o astfel de misiune, vă spun că am peste 20 de ani de experiență în vânzări și management, în unele dintre cele mai dinamice piețe din Romania, IT și telecomunicații.

În rolurile manageriale pe care le-am deținut, am condus echipe diverse, de la echipe mici, formate din câțiva reprezentanți de vânzări, până la echipe multi-disciplinare de peste 200 de angajați.

“Cu experiența, dar și cu puterea mea de muncă, pot contribui activ la succesul firmelor de tehnologie din România”

Mai mult de jumătate din carieră mi-am petrecut-o în IBM Romania și Telekom, unde am deținut poziții conducere importante. În alte perioade ale carierei mele, am lucrat și în companii antreprenoriale, GeCAD, ProVision și TotalSoft, unde de asemenea, am avut oportunitatea de a deține poziții manageriale. În ultimul an, colaborez cu companii de tehnologie ce sunt la început de drum și care au ambiția de a inova produse noi și a le vinde global.

În anul 2009, am finalizat MBA la Open University, iar din 2018 sunt formator autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

 

VALORI ȘI COMPORTAMENTE

 

Pasiune – iubim IT-ul, este industria în care ne-am format și în care am muncit dintotdeuna. Iubim oamenii din IT pentru că sunt deștepți, pasionați și cu nimic mai prejos decât colegii lor de afară. Suntem pasionați de ideea că oamenii din IT pot schimba România în bine

Curaj – avem curaj să luăm deciziile pe care le considerăm corecte și necesare pentru a face performanță

Onestitate – privim adevărul în față, nu-l cosmetizăm și dăm feedback constructiv

Maximizare (știm, e un cuvânt inventat, dar pentru că avem curaj, nu ne ferim să inventăm un cuvânt dacă credem că ne ajută să ne facem mai bine înțeleși) – utilizăm la maxim potențialul nostru, al oamenilor și companiilor cu care lucrăm și în general, al situațiilor în care ne aflăm

Compasiune – ne pasă de oameni și facem tot ce ne stă în putință ca ei să devină mai fericiți și mai împliniți

Umor – credem că umorul ne ajută să fim mai creativi, mai relaxați în situații stresante și mai armonioși în relațiile cu ceilalți

dania-selaru-sq